Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo unapredili kvalitet usluge, personalizovali reklame koje vidite i zapamtili vaše preferencije u vezi s ovom internet stranicom. Daljim korišćenjem ovog Sajta prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija (npr. kako da isključite kolačiće) posetite naša Pravila o kolačićima..

OK
National Geographic Channel
http://assets.natgeotv.com/Shows/22.jpg
  • AVIONSKE NESREĆE

O EMISIJI

 

Zamislite da ste zarobljeni u Boing-u 747 dok se on obrušava bez ikakve kontrole i pada direktno ka Pacifičkom okeanu koji je hiljadama metara ispod vas. I da preživite.

"Avionske nesreće" prikazuje ovu i druge priče o neverovatnim opstancima i srceparajućim katastrofama nekih od najtragičnijih incidenata u istoriji avijacije.

Avionske nesreće i umalo izbegnute katastrofe iz celog sveta istražuju se do poslednjeg detalja obezbeđujući nam sliku stvari koje su pošle naopako i postavljaju pitanje da li su se mogle izbeći. Ovi događaji pomogli su promenama u sigurnosti avijacije i dovele su do nekih od najvažnijih standarnih pravila za bezbednost koje danas poznajemo. Priče preživelih i inscenirani slučajevi pletu zastrašujuće slike dok kompjuterski generisana grafika (CGI) i stručna svedočenja tačnije objašnjavaju razloge fatalnih i gotovo fatalnih događaja.

 

 

...
Pročitaj još

Avionske nesreće na Facebook-u

Primaj vesti kroz svoj profil. Pritisni ovde
REKLAMA