Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo unapredili kvalitet usluge, personalizovali reklame koje vidite i zapamtili vaše preferencije u vezi s ovom internet stranicom. Daljim korišćenjem ovog Sajta prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija (npr. kako da isključite kolačiće) posetite naša Pravila o kolačićima..

OK
National Geographic Channel
http://assets.natgeotv.com/Shows/6154.jpg

OPIS

 

Dobrodošli u narko biznis vredan 300 milijardi dolara, u kojem trafikanti imaju ogromne zarade, zavisnici se zarobljavaju u okrutni začarani krug, a čuvari zakona vode rat na različitim bojnim poljima - farmama, sumnjivim laboratorijama, uglovima gradskih ulica i školama u predgrađu. Kako radi ovaj biznis? Da li je moguće zaustaviti i regulisati ga? Kako utiče na one do kojih se dodirne?

National Geographic Channel predstavlja beskompromisnu novu seriju, „Narko biznis", koja nam nudi pogled od 360º ka najčešće zloupotrebljavanim narkoticima; kokainu, metamfetaminu, heroinu i marihuani. Svaka epizoda kombinuje široki kontekst i perspektivu iz prvog lica iz ugla trafikanata, dilera, ovisnika, predstavnika zakona i medicinskih profesionalaca koji vode gledaoce u srž ovog dohodonosnog biznisa. Serija prati ciklus proizvodnje svake od ovih droga, njihove puteve snabdevanja do naših zajednica i uticaj koje imaju na ljudsko telo.

 

VODIČ KROZ EPIZODE

 • Narko biznis: Grešnici iz Solt Lejka
  Iza svoje idilične spoljašnjosti, Solt Lejk Siti skriva tajni svet zavisnosti i trgovine narkoticima i borbe policijskih snaga da sve to spreče.
 • Narko biznis: Hod po žici
  Sa 60.000 ovisnika, „žicanje heroina“ je način života u siromašnom Baltimoru. Dok se potražnja širi ka predgrađima, život postaje sve gori.
 • Narko biznis: PCP u Vašingtonu
  Ranije poznat kao grad kreka i prestonica ubistava u SAD, Vašington ima novi problem, a to je PCP, psiho-stimulator koji izluđuje korisnike.
 • Narko biznis: Moli ludilo
  Upoznajte „moli“, smrtonosnu drogu koja vlada noćnim provodom u Atlanti. Od primamljivih klubova do dilera sa AK47, ona postaje pretnja gradu.
 • Narko biznis: Narkolend
  Portland je meka mladih američkih beskućnika i krcat je dilerima koji dele besplatne uzorke narkotika koji omladinu pretvaraju u nove mušterije.
 • Narko biznis: Gradovi doušnika
  Policija pomoću poverljivih doušnika pokušava da uhvati dilere u Mineapolisu i Sent Polu, koji preprodaju najčistiji heroin koji je moguće naći.
 • Narko biznis: Narko kauboji iz Dalasa
  Kupci toliko očajnički pokušavaju da se domognu kvalitetnih proizvoda kartela da dolaze u Dalas dajući lokalnim dilerima šansu za veliku zaradu.
 • Narko biznis: Bostonska benzenska groznica
  Uz neviđeno lak pristup dilerima, korisnicima i sprovođenju zakona, otkrijte kako u Bostonu jača uticaj dominikanskih narko organizacija.
 • Narko biznis: Pokolj u Memfisu
  Policajci u Memfisu se suočavaju sa paranoidnim dilerima, lakim na obaraču, dok pokušavaju da zaustave heroinsku epidemiju koja se širi gradom.
REKLAMA

FOTOGRAFIJE

 • Kokain fotografija

  Kokain

  Otkrijte više o tome kako se lanac snabdevanja kokainom prostire širom celog sveta.

 • Sve galerije

VIDEO

 • Medicinski kanabis fotografija

  Medicinski kanabis

  U borba sa rakom grlića materice i fibromijalgijom, Džulijet koristi isparivač kako bi lečila...

  (02:56)
 • Video