Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo unapredili kvalitet usluge, personalizovali reklame koje vidite i zapamtili vaše preferencije u vezi s ovom internet stranicom. Daljim korišćenjem ovog Sajta prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija (npr. kako da isključite kolačiće) posetite naša Pravila o kolačićima..

OK
National Geographic Channel
http://assets.natgeotv.com/Shows/6154.jpg

O EMISIJI

 

Dobrodošli u narko biznis vredan 300 milijardi dolara, u kojem trafikanti imaju ogromne zarade, zavisnici se zarobljavaju u okrutni začarani krug, a čuvari zakona vode rat na različitim bojnim poljima - farmama, sumnjivim laboratorijama, uglovima gradskih ulica i školama u predgrađu. Kako radi ovaj biznis? Da li je moguće zaustaviti i regulisati ga? Kako utiče na one do kojih se dodirne?

National Geographic Channel predstavlja beskompromisnu novu seriju, „Narko biznis", koja nam nudi pogled od 360º ka najčešće zloupotrebljavanim narkoticima; kokainu, metamfetaminu, heroinu i marihuani. Svaka epizoda kombinuje široki kontekst i perspektivu iz prvog lica iz ugla trafikanata, dilera, ovisnika, predstavnika zakona i medicinskih profesionalaca koji vode gledaoce u srž ovog dohodonosnog biznisa. Serija prati ciklus proizvodnje svake od ovih droga, njihove puteve snabdevanj...

Pročitaj još

Narko biznis na Facebook-u

Primaj vesti kroz svoj profil. Pritisni ovde
REKLAMA