Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo unapredili kvalitet usluge, personalizovali reklame koje vidite i zapamtili vaše preferencije u vezi s ovom internet stranicom. Daljim korišćenjem ovog Sajta prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija (npr. kako da isključite kolačiće) posetite naša Pravila o kolačićima..

OK
National Geographic Channel
http://assets.natgeotv.com/Footer2/2.Background.jpg

NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

Pozivamo gledaoce da žive radoznalo uz pomoć National Geographic Channel-a koji je posvećen produkciji dokumentarnih filmova koji istražuju moderni svet iz jedinstvene perspektive, predlaže nam dosad neviđeni prilaz nauci, tehnologiji, istoriji, istraživanju, životinjskom carstvu i više. Svojim neponovljivim pristupom ljudima i mestima, NGC predlaže nov pogled na nauku, tehnologiju, istoriju, ispitivanje i životinjsko carstvo, dok šalje publiku u prve redove istraživanja kroz inteligentnu, ispunjenu činjenicama zabavu.

Kroz emisije, događaje i karakteristične serije koje predlaže, NGCI secira svet oko nas i priča neodoljive priče sa divnom vizijiom i verodostojnošću koju bi ljudi i očekivali od National Geographic-a. Najinteresantnije emisije svetskog programa su: "The Inside Series", "In the Womb", "Aircrash Investigation", "Seconds from Disaster", "World’s Toughest Fixes", "Kingdom of the Blue Whale", "Inside Guantanamo", frančiza "Megastructures" i "Naked Science".

Kanal je dostupan 24 sata, kao i tokom dana u preko 320 miliona domova u 166 država i na 34 jezika (uključujući i SAD). Kanal se takođe emituje i u HD-u u SAD, Velikoj Britaniji, Irskoj, Francuskoj, Italiji, Kanadi, Singapuru, Nemačkoj, Japanu, Holandiji, Belgiji, Portugalu, Poljskoj, Švedskoj, Norveškoj, Danskoj, Australiji, Austriji, Švajcarskoj, Rusiji, Estoniji, Latviji i Litvaniji, a uskoro se očekuje i globalno širenje. Na nekim tržištima omogućeni su VOD (Video On Demand) i dodaci za mobilnu upotrebu.
REKLAMA