Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo unapredili kvalitet usluge, personalizovali reklame koje vidite i zapamtili vaše preferencije u vezi s ovom internet stranicom. Daljim korišćenjem ovog Sajta prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija (npr. kako da isključite kolačiće) posetite naša Pravila o kolačićima..

OK
National Geographic Channel
http://assets.natgeotv.com/Shows/304.jpg
  • BRITANSKA POMORSKA PATROLA

O EMISIJI

Pratite ljude koji drže Lamanš otvoren za brodove 24 časa na dan, 365 dana u godini.

Kao jedan od najzauzetijih morskih puteva, Lamanš je pun opasnosti. Na sreću onih koji se putuju ovim vodama, elitni tim spasilačkih organizacija uključujući RNLI (Kraljevski nacionalni institut za spasavanje), RAF (Kraljevska avijacija), carinske službe i obalsku stražu patrolira kanalom 24 časa dnevno, 365 dana u godini.

Za njih problemi dolaze u mnogo oblika - uključuje pretragu sumnjivih brodova za ribarenje, potragu za nestalima u moru i pretres švercera koji prenose zabranjenu robu. Spremni su da reaguju na svaku vrstu incidenata rizikujući svoje živote kako bi sprečili nesreće i tako učinili Lamanš sigurnijim mestom.

Serija „Britanska pomorska patrola" prati ozbiljnu spasilačku operaciju u kojoj teče potraga za navodnim samoubicom koji je poslednji put viđen kako ide ka vrhovi...

Pročitaj još

Britanska pomorska patrola na Facebook-u

Primaj vesti kroz svoj profil. Pritisni ovde
REKLAMA