Koristimo kolačiće (cookies) kako bismo unapredili kvalitet usluge, personalizovali reklame koje vidite i zapamtili vaše preferencije u vezi s ovom internet stranicom. Daljim korišćenjem ovog Sajta prihvatate korišćenje kolačića. Za više informacija (npr. kako da isključite kolačiće) posetite naša Pravila o kolačićima..

OK
National Geographic Channel
 • Opaka tuna
  
  • Trenutno se prikazuje

   Autoput kroz pakao
   Vreme za pivo

   Momci uz pivo otkrivaju najzanimljivije trenutke sa snimanja tokom jedne od najizazovnijih i najtežih zima u njihovom sećanju.

  • Večeras

   • 20:05
    Dešifrovanje opasnosti
    Dešifrovanje opasnosti 1

    Katastrofe uhvaćene kamerom od padobranaca kojima skok ne ide po planu, snažne oluje na Tajvanu gde vozači gledaju smrti u oči, do festivala balona koji se nesrećno završio. Mogu li prave opasnosti biti otkrivene i posledice predviđene?

   • 20:30
    Dešifrovanje opasnosti
    Dešifrovanje opasnosti 2

    Dramatični udes helikoptera izaziva haos na radnom mestu, izvlačenje kamiona za čišćenje snega ne ide po planu, a građevinski radnik je zarobljen u zapanjenoj zgradi – da li će vatrogasci stići na vreme?

   • 21:05
    Šira slika sa Kalom Penom
    Fantastični sportovi

    Kal Pen sastavlja idealni sport iz mašte. Kal nalazi ono najbolje u svemu, od igrača do navijača, čak i maskota. Vidite zašto je jedan grad u Luizijani dao toliko profesionalnih fudbalera, koje opasnosti nosi navijanje za neki klub u Argentini i šta je potrebno za maskotu.

   • 21:30
    Šira slika sa Kalom Penom
    Polni nagon

    Pogled na dešavanja po spavaćim sobama širom sveta. Zašto gradiću Harliju više odgovara naziv "grad greha" nego Las Vegasu, koliko se deda i baba seksa u Delrej Bičendu, kako je u Švajcarskoj naručivanje seksualnih usluga jednostavno kao naručivanje "big meka".

   • 22:05
    Dešifrovanje opasnosti
    Dešifrovanje opasnosti 3

    Nesreće od vozača snežnog skutera na Grenlandu čija je avantura krenula naopako, moto-krosa u Americi koji je krenuo naopako i saobraćajne nesreće u Ukrajini. Sa svim podacima i kompjuterski određenim ishodima, mogu li rizici biti detektovani?

Juta. Zalazak sunca iznad stovarišta stabala. Fotografija dana - 29 jula 2015

29 JULA 2015

Juta. Zalazak sunca iznad stovarišta stabala.

National Geographic Channels

Video nedelje

"Ubistvo Linkolna" – foršpan video

"Ubistvo Linkolna" – foršpan

Uskoro na kanalu Nacionalne geografije: pogled na detalje jednog od najšokantnijih atentata u istoriji SAD.

Fotografije nedelje

Fotografije sa snimanja "Ubistva Linkolna" fotografija

Fotografije sa snimanja "Ubistva Linkolna"

Fotografije sa snimanja "Ubistva Linkolna".